Het is alsof ik even heb geroken aan een hele nieuwe wereld vol mogelijkheden

– Raoul –

Hoe hebben anderen Rebalancing ervaren?

De sessies met Carl hebben geleid tot meer vrolijkheid en meer licht in mijn leven.

Het is moeilijk om onder woorden te brengen wat mijn sessies met Carl precies betekenden, behalve: veel. Misschien juist omdat het allemaal zo weinig met woorden te maken had. Het was heel fijn om ruimte te maken voor iets waar in mijn leven vaak geen plaats voor is, een soort verdriet of een soort zachtheid. Het mocht er even gewoon zijn, zoals het is. Ik hoefde er niet bang voor te zijn, ik kon het ruimte geven. Er is daardoor iets open gegaan, wat niet meer dicht is gegaan. Het heeft me een soort nieuw brilletje gegeven om door te kijken naar mijn dagelijks leven. Mijn prioriteiten zijn misschien een beetje veranderd. Het is moeilijk te zeggen wat er daardoor concreet veranderd is, omdat de verandering nog bezig is, maar ik kan wel zeggen dat de sessies met Carl hebben geleid tot meer vrolijkheid en meer licht in mijn leven. Het is alsof ik even heb geroken aan een hele nieuwe wereld, vol mogelijkheden, en ik ben die wereld nu langzaam aan het ontdekken.

RaoulSchrijver

Carls intuïtie geeft zijn werk een enorme meerwaarde.

Carl is tijdens de sessies heel prettig, verwelkomend, ruimte gevend en volkomen aanwezig bij waar ik ‘ben’. Hij beschikt over een heldere, intuïtie, gekoppeld aan een empathische houding. Het is deze intuïtie die zijn werk voor mij een enorme meerwaarde geeft.

VincentYogadocent

Een heerlijk gevoel is dat, thuiskomen in je eigen lichaam.

Ik bewoon mijn eigen lichaam weer mede door de liefdevolle en respectvolle manier van begeleiding en aanraking van Carl. Mijn gevoel van veiligheid is vergroot. Ik ervaar meer innerlijke rust,  overgave en plezier in het leven. Nu ik meer en meer in verbinding sta met mijn lichaam en mijn gevoel, leer ik beter luisteren naar de signalen van mijn lichaam en handel hiernaar. Een heerlijk gevoel is dat, thuiskomen in je eigen lichaam.

AidaCabin attendant

Door je invoelendheid stelde je de juiste vragen.

Dank je wel voor de sessie laatst, Carl. Ik was verdrietig en gestrest en wist niet hoe ermee om te gaan. Ik kwam eindelijk bij mijn gevoel en kon het benoemen en ermee aan de slag. Ook vielen het zware gevoel en de pijn van me af. Het gejaagde viel weg en ik kom weer beter ademhalen. Je nam de tijd voor mij en door je invoelendheid stelde je de juiste vragen en kon je sturing geven waar nodig. Ik ben ontzettend blij dat je mij zo goed op weg geholpen hebt.

NickyZelfstandig ondernemer

Een begeleide meditatie die mij een hoop inzichten geeft over mezelf.

Carl begeleidt mij met veel inzicht en compassie op een innerlijke reis door lichaam en geest en helpt mij te leren ontspannen en nieuwsgierig stil te staan bij wat zich aandient in het moment. Een ervaring die helend is, zowel mentaal als fysiek.

Anne-WilInternetonderneemster

Als ik aandachtig aanwezig ben in mezelf, ontstaat er een ruimte van stilte en vreugde.

Carl biedt een veilige ruimte waarin ik mij welkom voel te zijn met wat er is en dat met nieuwsgierige aandacht te onderzoeken. Erbij blijven met compassie zonder het te willen veranderen biedt ruimte en is helend op een diep niveau. Ik ben meer aanwezig in mijn lichaam en mij bewust van mijn gevoelens. Ik leer steeds sneller hoe ik mijn eigen centrum terug kan vinden. Dat voelt compleet, krachtig en veilig. Ik ervaar levenslust en een basisgevoel van liefde en dankbaarheid. Carl, wat een groot geschenk bied jij door aandachtig aanwezig te zijn. Als ik dat zelf ook doe, ontstaat er een ruimte van stilte en vreugde. Een kijkje in de ziel.

NicoleBeleidsmedewerker defensie

De sessie voelde aan als een reis naar binnen waarbij de kern geraakt werd.

Carl was als een reisleider die mij hierin op een ontspannen manier, met geduld en aanraking begeleidde. Dat gaf mij een veilig gevoel en ruimte om te openen. Gevoelens waar ik eerder voor wegliep durf ik nu aan te kijken, te doorvoelen en bij aanwezig te zijn. Ik kan nu veel beter naar mijn lijf luisteren en met spanningen omgaan.”

EstherOperatie-assistente