Van denken naar voelen naar zijn:
mijn lichaam wijst de weg

Van denken…

Mijn naam is Carl Köster. Een naam die ik Koester. Ik heb altijd een diep verlangen gevoeld te weten wie ik werkelijk ben. Eerst deed ik dat vooral door na te denken over het beeld dat ik van mezelf en het leven had en zocht ik antwoorden met het hoofd. Het leven leerde mij echter dat ik zo niet in verbinding ben met mijn lichaam en wat daar te voelen valt. Ik was me niet bewust van wat ik in mijn gevoelswereld allemaal kon ervaren en trad de wereld tegemoet zonder echt met die diepere gevoelslagen verbonden te zijn.

naar voelen…

Rebalancing opende mijn innerlijke wereld. Ik ben dankbaar dat het op mijn pad gekomen is. Het heeft me doen inzien dat mijn gedachten de boventoon voerden omdat ik het spannend vond me te verbinden met mijn gevoelswereld. Ik heb geleerd dat het niet eng hoeft te zijn. Ik ben meer in verbinding met mijn lichaam en wat daar allemaal waar te nemen is. Daar bewust tijd voor vrij maken geeft me de mogelijkheid om te denken én te voelen.

naar zijn…

Ik ervaar het als zeer waardevol dat ik me weet te verbinden met mijn gevoelswereld en met wie ik ben voorbij mijn gedachten. Het is echt fijn om mezelf in mijn lichaam te kunnen ervaren. Het geeft me een gevoel van stevigheid, verdieping en meer richting in mijn leven. Zo ervaar ik steeds vaker de ruimte om in het moment te kunnen zijn met alles wat er is.

ook voor jou.

Dat is wat ik jou ook graag wil bieden: jou de aandacht en de ruimte geven zodat jij je weer kunt verbinden met je lichaam en je innerlijke wereld en wat je daar werkelijk voelt. Ik word er oprecht blij van als jij jezelf kunt ervaren voorbij de gedachten en ideeën die je over jezelf hebt.