Rebalancing brengt je in contact met je innerlijke wereld door je te verbinden met wat jij in jouw lichaam voelt

Je lichaam is de poort naar je innerlijke wereld

Rebalancing

Rebalancing helpt je om je aandacht naar binnen te richten en je te verbinden met wat jij in je lichaam voelt. Zijn het fysieke sensaties, gevoelens, emoties of is het wellicht ongemak? Alles is welkom en mag er helemaal zijn. Je wordt uitgenodigd dit gevoel toe te laten zonder het te willen veranderen. Zo maak je contact met je innerlijke wereld voorbij jouw gedachten over jezelf. Door laag voor laag te doorvoelen komt er ruimte om te ervaren wie jij van nature bent. Rebalancing maakt in een sessie gebruik van zelfonderzoek en lichaamswerk.

Zelfonderzoek

een reis naar binnen

Tijdens het zelfonderzoek help ik jou je aandacht naar binnen te richten. Met vragen en stiltes nodig ik je uit dat wat je in je lichaam voelt te verwelkomen en er aandachtig bij aanwezig te blijven. Het is wonderlijk maar als je met open aandacht en zonder oordeel deze gevoelens blijft waarnemen, ga je ervaren wat jouw lichaam je te vertellen heeft. Zo kom je steeds meer in contact met jouw innerlijke wijsheid.

Lichaamswerk

aanraken is de weg naar voelen

Rebalancing maakt gebruik van verschillende massagetechnieken. Tijdens het lichaamswerk ben je uitgenodigd om aanwezig te blijven bij wat jij in die aanraking ervaart. Fysieke sensaties, gevoelens of emoties of wellicht ongemak? Steeds gaan we terug naar wat jij ervaart in dit moment. Alles is welkom en mag er helemaal zijn. Het wil slechts gevoeld worden. Zo groeit je vermogen om in je lichaam aanwezig te zijn en meer bewustzijn en zelfinzicht te krijgen op diepere lagen.

Samen nieuwsgierig naar wie jij bent

Samen creëren wij de ruimte waarin jij jezelf zonder oordeel mag ontmoeten en welkom bent om te zijn met wat er is.