In de praktijk is er ruimte en aandacht voor jou

Een sessie in de praktijk

Een sessie duurt ongeveer 1,5 uur. Elke sessie begint met wat tijd om je bewust te worden van waar je staat, wat zich aandient en wat je intentie voor de sessie is. Dat vormt dan het uitgangspunt van de behandeling. Elk moment is anders, dus eigenlijk begint elke sessie met een frisse blik.

In de eerste sessie is er eerst extra aandacht voor jouw persoonlijke situatie en gezondheid en voor wat ik als rebalancer voor jou kan betekenen.

Kosten en vergoedingen
De kosten van een Rebalancing sessie zijn € 110,- (vrijgesteld van BTW). Na de sessie ontvang je per mail een factuur. Indien je tot 48 uur voor aanvang van de sessie annuleert worden er geen kosten in rekening gebracht.

Ben je aanvullend verzekerd? Check dan bij je zorgverzekeraar of deze mijn sessie gedeeltelijk vergoedt. De sessie wordt op de factuur omschreven met een zogenaamde prestatiecode: “24513 behandeling lichaamsgerichte psychotherapie/ Rebalancing”. Je kunt ook kijken op deze link voor de vergoedingen die je zorgverzekeraar geeft.

Privacy
Ik bewaar je mailadres en het telefoonnummer om je te kunnen informeren en bereiken. Hiernaast ben ik wettelijk verplicht om het behandelplan te bewaren. Hierin staan ook je persoonsgegevens (voor-, achternaam en geboortedatum). Ik doe mijn uiterste best om deze gegevens geheim te houden.

Klachten
Ik ben lid van de Landelijke Vereniging voor Natuurgeneeskundig Therapeuten (LVNT). Een belangrijke doelstelling van de LVNT is het creëren en waarborgen van voorwaarden waardoor leden hun vak op deskundige en verantwoorde manier kunnen uitvoeren. De LVNT waarborgt de kwaliteit en regelt het klacht -en tuchtrecht.

Ik begeleid je vanuit mijn deskundigheid en met een warm hart. Desondanks kan het voorkomen dat je ergens tegenaan loopt in mijn manier van werken. Je bent welkom dit met mij te bespreken. Ik sta open om hier samen naar te kijken en om hiermee mogelijk mijn dienstverlening te verbeteren. Als we er samen niet uitkomen, dan kun je de klacht voorleggen aan de geschillencommissie van de SCAG.

De praktijk is aangesloten bij:
LVNT lidnummer 22.026
Vektis AGB:
AGB Zorgverlener 90115284
AGB Praktijk 90091950
RBCZ nummer 220770R
Geschilleninstantie SCAG

Samen nieuwsgierig naar wie jij bent

Samen creëren wij de ruimte waarin jij jezelf zonder oordeel mag ontmoeten en volledig welkom bent om te zijn met wat er is.